Op naar de start…

Het begint allemaal heel concreet te worden! Eerder deze week voor het eerst de aannemer ontmoet (sympathieke mens, dat scheelt al! – Alex De Craemer & Zonen) bij de architect, en contract ondertekend voor de ruwbouw. Het eerst dat hij dan zei: “en nu wel rap stenen kiezen hé!” 😉 Juist ja! Uit de veren om 7h00 op zaterdag en op naar De Muynck in Kaprijke 😦

Het was de bedoeling om het goedkoop te houden en Vandersanden stenen te nemen. Hmmm… de bouwfora afgeschuimd. Veel gelezen over hoe poreus die wel niet zijn, en hoe ze hun kleur niet behouden. Het grijs is geen grijs en het zwart is geen zwart. Hmmmm 2 🙂

Terca? Prachtig. Agora: Zilver, Titaan, Grafietzwart. En ECHT grijs en ECHT zwart. “ja, die zijn wel serieus duurder”. En zo kwam er vlotjes 3.000 EUR bij op de kost van de ruwbouw. Maar het zal het waard zijn. Kleurvastheid is duidelijk een pak beter en de kleuren dus veel echter.

Volgende stap: morgen een toertje door het Westen van Oost-Vlaanderen (Eeklo, Maldegem, Aalter) om enkele referentiehuizen te bekijken. De keuze zal gaan tussen Agora Zilver / Agora Titaan of Agora Zilver / Agora Grafietzwart.

Er is al veel bedrijvigheid in onze straat (Lindenstuk… pfff… dat kon beter qua naam!), maar vanaf half oktober doen wij dapper mee!

Quote Elena (2,5 jaar): ik wil ook mee “elpen”! papa stenen kopen en ik ook huis bouwen. *smelt*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: