Steentjes

Grijs en zwart? Ja! Neen… Grijs en titaan! Of toch niet? Of wel? Of… aja, dat mag wel ferm afsteken… of toch niet? Neen. Toch niet dus.
Enfin, na een voormiddag huisjes kijken, en het dan in feite NOG niet te weten… dan toch grijs en titaan 😉 Olé! Morgen bellen naar de aannemer en dan is die grote keuze al definitief gemaakt.
Op de foto’s probeer ik het verschil te tonen tussen beide keuzes. Maar zon/bewolkt/regen/middag/avond, het ziet er iedere keer toch anders uit.
Vandaag heeft mijn bevallige dame ook eens berekend hoeveel kosten er nu weer aan de lening voor de bouw gaan verbonden zijn. Slik. Nog eens Slik. Geld. Veel geld. Als water door je handen. Zo voelt dat. Niet fijn.
Kop: “Renzo krijgt afkeer van notarissen”
Bulthaup keuken? Toch niet. Een “nonkel Freddy” keuken more likely! Meer over de keuken en het keukenplan in een aparte post dan maar.
Ik begin ook meer en meer goed te beseffen waarom er behoorlijk wat mensen in de buurt een carport in plaats van een garage zetten of geen dak en zolderverdieping nemen. Zonder garage en dak denk ik dat onze bouw 40-50k goedkoper zou zijn (ex btw jawel). Maar ik wil geen wasmachine en droogkast in de berging. En ik wil een extra kamer en berging in de dakverdieping. En ik wil geen apart tuinhuis in die al kleine tuin. En dat kan allemaal mooi gescheiden van elkaar in die gigantische garage van 3,5x10m … en nog een auto er bij ook. En de fietsen. En al mijn werkgerief! (“doe alsof je een super doe-het-zelver bent” – CHECK)
Donaties zijn welkom 😉

Grijs en zwart? Ja! Neen… Grijs en Titaan! Of toch niet? Of wel? Of… aja, dat mag wel ferm afsteken… of toch niet? Neen. toch niet dus.

Enfin, na een voormiddag huisjes kijken, en het dan in feite NOG niet te weten… dan toch grijs en titaan! Olé! Morgen bellen naar de aannemer en dan is die grote keuze dan toch definitief gemaakt.

Op de foto’s probeer ik het verschil te tonen tussen beide keuzes, maar zon/bewolkt/regen/middag/avond, het ziet er iedere keer toch anders uit.

De eerste foto is grijs/zwart, de tweede en derde foto zijn grijs/titaan. Let vooral hoe dat titaan er bleker en donkerder kan uitzien!

IMG_0305-1 IMG_0307-1 1152637365553

Vandaag heeft mijn bevallige dame ook eens berekend hoeveel kosten er nu weer aan de lening voor de bouw gaan verbonden zijn. Slik. Nog eens slik. Geld. Veel geld. Als water door je handen. Zo voelt dat. Niet fijn.

Kop: “Renzo krijgt afkeer van notarissen”.

Bulthaup keuken? Toch niet dus… Een “nonkel Freddy” keuken more likely! Meer over de keuken en het keukenplan later!

Ik begin meer en meer te beseffen waarom er best veel mensen in de buurt een carport in plaats van een garage zetten of geen dak en zolderverdieping nemen. Zonder garage en met plat dak denk ik dat ons huis zowat 40k goedkoper zou zijn (ex btw jawel). Maar ik wil geen wasmachine en droogkast in de berging. En ik wil een extra kamer en bergruimte in de dakverdieping. En ik wil geen apart tuinhuis in die al kleine tuin. En dat kan allemaal mooi gescheiden van elkaar in die reusachtige garage van 3,5x10m… en nog een auto er bij. En de fietsen. En al mijn werkgerief !! (“doe alsof je een super doe-het-zelver bent” – CHECK)

Donaties zijn welkom 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: