Foutje!

Oops… dat wordt breekwerk en herbeginnen🙂 Er moest eens iets fout lopen natuurlijk. En blijkbaar makkelijk in orde te brengen voor Mr. Aannemer.  De grijze stenen tussen de bijgetekende zwarte lijnen mochten er niet zijn.

Boven de voordeur komt nl een blind paneel, zodat er een kolom gevormd wordt met het raam op de eerste verdieping aan de trap. Visuele effecten en al hé…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: